Què és Liederabend?

Un espai dedicat a la cançó. A Schubert, a Fauré, a Britten, a Mompou, a Henze... als compositors que un dia van llegir un poema i van pensar a fer-ne una cançó i als intèrprets que ens transmeten el que hi ha escrit a la partitura.

Tot va començar quan vaig posar en marxa un curs d'introducció al lied, un recorregut de Schubert a Strauss explicant perquè, com i quan, amb la intenció de fer més proper un gènere que és l'aneguet lleig de la lírica. M'agrada fer cursos, el contacte directe amb altres aficionats, compartir la música amb ells. Però també m'agrada compartir a través de la xarxa, i així és com va neixer el meu blog, Liederabend.
 

Què hi trobareu, a Liederabend?

Tot allò que estigui relacionat amb la cançó de cambra. A la Sala de concerts, els recitals que es programen a casa nostra i als principals auditoris d'Europa; a la Biblioteca, llibres que penso que poden ser interessants pels aficionats; a Recull de premsa, enllaços a entrevistes amb cantants i pianistes; a Col·laboracions, articles i cròniques de recitals que publico a altres mitjans.

I el més important: el Blog. Cada setmana hi trobareu una entrada nova que pot parlar... de qualsevol cosa. D'un compositor o d'un cantant, però també d'una novel·la, d'un drac (això sol passar per Sant Jordi) o de com fer un civet de llebre. Però sempre, sempre, hi escoltarem una cançó.
 

Qui hi ha, al darrera de Liederabend?

Em presento, sóc la Sílvia Pujalte. Amant de la música (és clar), doctora enginyera de Telecomunicacions de formació i docent a la universitat durant molts anys. La meva especialitat és el tractament del senyal d'àudio i veu, ja veieu que sempre torno a la música. Per pura deformació professional, fa tants anys que visc connectada a un ordinador que em costa d'imaginar la vida sense bits; per pura incoherència, gairebé tot el que llegiu a Liederabend ho escric primer a mà.

Estaré encantada de llegir els vostres comentaris i suggeriments al blog, al correu electrònic (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.), a Facebook (www.facebook.com/liederabendCat) o a Twitter (@LiederabendCat).

llibreta250x250

Utilitzem cookies per millorar la nostra web i la teva experiència de navegació Llegir més

Accepto