LIFE Victoria 2014

Entre el 2 i l'11 d'octubre tindrem la segona edició del LIFE Victoria, amb els recitals de Roman Trekel, Marta Almajano, Nancy Fabiola Herrera i Adrian Thompson. Feu un cop d'ull al web perquè a més dels recitals "senior" hi ha els "junior", conferències, masterclasses...

LIFE Victoria 2014

 

The Oxford Lieder Festival 2014 - The Schubert Project

L'edició 2014 de The Oxford Lieder Festival presenta The Schubert Project, que tindrà lloc entre el 10 d'octubre i l'1 de novembre i acollirà la integral de les cançons de Schubert.

The Schubert Project

 

L'Auditori, Barcelona

A l'Auditori tindrem un recital de cançó amb el títol "Cabaret", amb Elena Copons, Francisco Poyato i el mim Alberto Puchades, i un concert simfònic de l'OBC que inclourà els Vier letzte Lieder de Strauss interpretats per Camilla Nylund.

Cabaret
Temporada OBC 2014-2015

 

Palau de la Música Catalana, Barcelona

Per a la propera temporada el Palau ha programat tres recitals: el de Jonas Kaufmann amb Schumann, Listz i Wagner (Palau 100), el de David Alegret amb Schumann i Toldrà (Intèrprets catalans) i el de Mark Padmore amb Die schöne Müllerin (Palau 100 Cambra), i un concert amb la Budapest Festival Orchestra i Christine Schäfer i Tassis Christoyannis interpretant lieder d'Strauss i Mahler (Palau 100).

Palau de la Música Catalana

 

Gran Teatre del Liceu, Barcelona

La propera temporada continuen al Liceu els recitals. En tindrem tres: al gener, Simon Keenlyside i Malcolm Martineau (al programa, els Kerner Lieder de Schumann i mélodies de Fauré, Ravel i Poulenc); al febrer, Philippe Jaroussky i Jérôme Ducros (amb una reedició del seu Opium) i al març Andreas Scholl i Tamar Halperin (dedicat a la figura del Wanderer).

Temporada 2014-2015. Recitals

 

Wigmore Hall, Londres

S'ha presentat la temporada 2014-2015 del Wigmore Hall, que un any més ens fa desitjar que Londres sigui més a prop. Si ens centrem en la cançó, tenim per exemple la residència del baríton Florian Boesch, el protagonisme de Schubert amb dos recitals d'Ian Bostridge i Julius Drake i dos de Simon Keenlyside i Emmanuel Ax (dos Winterreise) o els recitals Joyce DiDonato i Antonio Pappano i Jonas Kaufmann i Helmut Deutsch.

Wigmore 2014/15 Series Brochure

 

Teatro de la Zarzuela, Madrid

El programa complet de la XXI temporada de lied del Teatro de la Zarzuela el trobareu al document enllaçat a partir de la pàgina 134. Els deu recitals aniran a càrrec de Ana Caterina Antonacci, Simon Keenlyside, María José Montiel, Christian Gerhaher, Ian Bostridge, Philippe Jaroussky, Marie Nicole Lemieux, Diana Damrau, Vivica Genaux i Matthias Goerne.

XXI Ciclo de Lied - Teatro de la Zarzuela

 

Konzerthaus, Viena

El cicle de lied del Konzerthaus de Viena presenta vuit recitals de lied, entre ells els d'Ian Bostridge, Christine Schäfer, Jonas Kaufmann, Philippe Jaroussky i Marie Nicole Lemieux.

Cicle de Lied - Konzerthaus

 

Amigos de la Ópera de A Coruña

La temporada lírica 2014-2015 inclou en el cicle "Grandes cantantes" els recitals de René Pape, Natalie Dessay i Matthias Goerne

Amigos de la Ópera de A Coruña

 

XV Ciclo de lied de Santiago de Compostela

Tindrà lloc al Teatro Principal de Santiago de Compostela i hi intervindran Christoph Prégardien, Dorothea Röschmann i Laurent Naouri. L'unic enllaç amb informació que he trobat és aquest:

Ocio en Galicia - Programa del Ciclo de Lied

 

El lloc web de Liederabend utilitza galetes tècniques, essencials per al funcionament del lloc, i galetes analítiques que pots desactivar.