schubert web700

Benvinguts!

Liederabend és un espai dedicat a la cancó de cambra. Cada dimecres hi trobaràs al blog un article nou que pot parlar... de qualsevol cosa. Però sempre, sempre, hi escoltarem una cançó.

Vols rebre setmanalment les actualitzacions de Liederabend?

A continuació trobareu informació sobre quines dades personals es recullen en aquest portal, com es gestionen i com podeu cancel·lar-les.

Com s'obtenen les dades personals?

De dues maneres:

  • en fer un comentari al blog, et demanaré un nom. Pots donar noms i cognoms, només el nom de fonts o un pseudònim si t'ho estimes més; m'agradarà poder adreçar-me a tu d'alguna manera.
  • quan et subscriguis a la newsletter et demanaré un nom i una adreça de correu electrònic. Com en el cas anterior, el nom pot ser complet, real o un pseudònim. L'adreça de correu, naturalment, ha de ser vàlida, perquè puguis rebre cada setmana una newsletter amb informació sobre les darreres publicacions o altres informacions relatives al lied que pugin ser del vostre interès.

A més, durant la teva navegació es recullen altres dades per part de tercers, com s'explica a la política de cookies.

On s'emmagatzemen les dades personals?

Quan dones aquesta informació, dones també el teu consentiment perquè sigui recopilada. El nom de l'autor del comentari queda recollit en el mòdul Komento de Joomla que gestiona els comentaris; el nom i l'adreça de correu electrònic dels subscribtors queda recollit en el mòdul AcyMailing de Joomla que gestiona l'enviament de newsletters. Cap de les dades es faran servir per cap altra cosa que no sigui gestionar els comentaris o les newsletters.

Quin control tens sobre les dades personals?

En qualsevol moment pots demanar informació sobre aquestes dades, així com demanar que les elimini; només cal que escriguis a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Les dades es conservaran indefinidament, excepte que demanis expressament la seva eliminació.

 

L'activitat de Liederabend està subjecta al Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) i la Llei Orgànica de Protecció de Dades (LOPD).
Responsable: Sílvia Pujalte Piñán
Contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
El lloc web de Liederabend utilitza galetes tècniques, essencials per al funcionament del lloc, i galetes analítiques que pots desactivar.